Saturday, April 26, 2008

Vinuri Spumante - TEMPERATURA DE CONSUM

Vinuri Spumante - Casa Vinului Dr. Pusca

Pentru mai multe detalii click aici

TEMPERATURA DE CONSUM

Buteliile se pastreaza in pozitie culcata la o temperatura scazuta (maximum 15°C), ferite de curenti de aer si, in special, de lumina. Vinul spumant se serveste la anumite temperaturi, in functie de calitatea acestuia. Astfel, vinurile spumante obtinute dupa metod a champenoise, cu "denumire de origine controlata", se servesc intre 6° - 8° C, iar vinurile spumante obisnuite - la temperatura de 4°-6°C. Buteliile se racesc intr-o frapiera in care se gaseste apa si gheata. Trebuie evitata racirea buteliilor de vin spumant in frigider si niciodata nu se racesc in congelator.


Pentru mai multe detalii click aici

No comments:

 

Director Web Clubmania

wine Blogs - BlogCatalog Blog Directory
Reduceri Preturi Reduceri Cluj Reduceri Constanta Reduceri Brasov Reduceri Timisoara
Adauga Local Pizzerii Restaurante Cluburi Cafenele Puburi Terase Baruri Ceainarii
Vinuri Spumante Vinuri Vrac VinuriVinuri Romanesti Training Grile Forum Spiru Forum Grile
Forum USH Facultati Licenta Masterate Forum Marketing Mate Info Management Sociologie REI Finante Drept Limbi Straine Filosofie
Istorie Geografie Romana Muzica Sport Finante Blaj Psihologie Brasov Management Brasov Stiinte Juridice Contabilitatea Prima Casa Banci