Friday, April 25, 2008

MOMENTUL SERVIRII VINURILOR

Pentru mai multe detalii click aici

- vinurile albe si roze seci se servesc cu mancaruri pe baza de peste, raci si fructe de mare. Dupa caz, se pot consuma si cu
- aperitive usoare, carne de pasare, in special gratar, branzeturi proaspete moi (dulci);
- vinurile albe si roze demiseci si demidulci sunt recomandate a se consuma cu pateuri, ficat gras si cu deserturi;
- vinurile rosii seci, usoare, merg foarte bine cu mancarurile pe baza de carne de pasare, carne de vita, miel si cu branzeturi usoare;
- vinurile rosii seci, intens colorate, extractive (corpolente) se servesc cu mancaruri din carne de porc, batal, vanat si cu branzeturi fermentate (consistente);
- vinurile dulci se servesc cu fructe si cu deserturi.

Consumul diferitelor categorii de vinuri este si in functie de anotimp. Astfel, primavara, vara si toamna se consuma mai mult vinuri albe tinere, care sunt mai usoare, iar iarna vinuri mai corpolente, in special cele rosii.



Pentru mai multe detalii click aici

No comments:

 

Director Web Clubmania

wine Blogs - BlogCatalog Blog Directory
Reduceri Preturi Reduceri Cluj Reduceri Constanta Reduceri Brasov Reduceri Timisoara
Adauga Local Pizzerii Restaurante Cluburi Cafenele Puburi Terase Baruri Ceainarii
Vinuri Spumante Vinuri Vrac VinuriVinuri Romanesti Training Grile Forum Spiru Forum Grile
Forum USH Facultati Licenta Masterate Forum Marketing Mate Info Management Sociologie REI Finante Drept Limbi Straine Filosofie
Istorie Geografie Romana Muzica Sport Finante Blaj Psihologie Brasov Management Brasov Stiinte Juridice Contabilitatea Prima Casa Banci