Friday, April 25, 2008

Vinuri Linistite - Casa Vinului Dr. Pusca

SCOATEREA DOPULUI
Pentru mai multe detalii click aici

Se incearca mai intai detasarea capacului capsulei, iar daca aceasta nu ne reuseste, atunci, cu ajutorul unui cutit, se taie capsula la baza buzei sticlei.
Dupa detasarea capacului capsulei respective, inainte de scoaterea dopului, se sterge cu un prosop curat gatul sticlei in exterior.


Scoaterea dopului se face calm, fara ca sticla sa se agite.
Inainte de a fi turnat in pahare, trebuie sa se puna mai intai putin vin intr-un pahar si sa fie degustat, pentru a verifica daca vinul din sticla nu are eventual un defect.
Daca vinul are depuneri, sticla trebuie manipulata cu mare atentie, pentru a nu deranja depozitul format, ceea ce ar duce la tulburarea vinului.

Pentru mai multe detalii click aici

No comments:

 

Director Web Clubmania

wine Blogs - BlogCatalog Blog Directory
Reduceri Preturi Reduceri Cluj Reduceri Constanta Reduceri Brasov Reduceri Timisoara
Adauga Local Pizzerii Restaurante Cluburi Cafenele Puburi Terase Baruri Ceainarii
Vinuri Spumante Vinuri Vrac VinuriVinuri Romanesti Training Grile Forum Spiru Forum Grile
Forum USH Facultati Licenta Masterate Forum Marketing Mate Info Management Sociologie REI Finante Drept Limbi Straine Filosofie
Istorie Geografie Romana Muzica Sport Finante Blaj Psihologie Brasov Management Brasov Stiinte Juridice Contabilitatea Prima Casa Banci