SCOATEREA DOPULUI
Pentru mai multe detalii click aici
Se incearca mai intai detasarea capacului capsulei, iar daca aceasta nu ne reuseste, atunci, cu ajutorul unui cutit, se taie capsula la baza buzei sticlei.
Dupa detasarea capacului capsulei respective, inainte de scoaterea dopului, se sterge cu un prosop curat gatul sticlei in exterior.
Scoaterea dopului se face calm, fara ca sticla sa se agite.
Inainte de a fi turnat in pahare, trebuie sa se puna mai intai putin vin intr-un pahar si sa fie degustat, pentru a verifica daca vinul din sticla nu are eventual un defect.
Daca vinul are depuneri, sticla trebuie manipulata cu mare atentie, pentru a nu deranja depozitul format, ceea ce ar duce la tulburarea vinului.
Pentru mai multe detalii click aici
Friday, April 25, 2008
Vinuri Linistite - Casa Vinului Dr. Pusca
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment