MODUL DE CONSUM - Casa Vinului Dr. Pusca
Pentru mai multe detalii click aici
Vinurile spumante contribuie din plin la succesul meselor organizate cu diferite ocazii, precum si la crearea unei atmosfere intime, placute.
Spumantele de tipul brut sau sec, albe sau roze, la care continutul de zahar este foarte mic, sunt servite la inceputul mesei, odata cu aperitivele. Ele pot fi servite si in continuare ca unica bautura la masa.
De remarcat, este bine sa se serveasca ori tipul brut, ori tipul sec, iar daca se servesc aceste doua tipuri la aceeasi masa, atunci se va servi la inceput vinul spumant brut, care are mai putin zahar, si dupa aceea cel sec.
Spumantele albe sau roze de tipurile demisec, demidulce si dulce, de obicei, se servesc spre sfarsitul mesei si acompaniaza obligatoriu desertul.
Daca la o masa se servesc spumante albe si roze cu acelasi continut de zahar, se va servi mai intai spumantul alb si dupa aceea cel roze, deoarece intotdeauna spumantul roze este mai extractiv (mai plin).
Daca se servesc butelii din diferiti ani de productie, dar acelasi tip de vin spumant (sec, demisec), se va servi la inceput vinul spumant din productia cea mai recenta, urmat de celelalte, in ordinea vechimii.
Pentru mai multe detalii click aici
Saturday, April 26, 2008
MODUL DE CONSUM
Labels:
MODUL DE CONSUM,
Vinuri Spumante
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment